fullaudit@fullaudit.es

InicioEventosReptes i oportunitats de la investigació i la intel·ligència artificial en la...

Reptes i oportunitats de la investigació i la intel·ligència artificial en la seguretat i salut laboral

La recerca en salut laboral és una activitat essencial que aborda la protecció i el benestar dels treballadors en els seus entorns laborals.

Aquesta jornada proposa explorar per una part, qui està actualment fent recerca en seguretat i salut laboral (SSL) a Catalunya a través de la presentació del nou Mapa d’agents en SSL i per altra, presentar l’experiència de dos grups de recerca en aquest àmbit.

En un món en constant evolució, on les tecnologies emergents estan transformant ràpidament la naturalesa del treball, l’aplicació de noves tecnologies esdevé tant una oportunitat per a millorar les condicions de treball com un repte per a incorporar-les amb seguretat.

En aquest context, la incorporació de la intel·ligència artificial (IA) a les empreses pot aportar solucions innovadores que promoguin entorns laborals més segurs i saludables per a tots els treballadors i treballadores de Catalunya.

Aquest esdeveniment ofereix una bona oportunitat per promoure la recerca, intercanviar coneixements i experiències, i facilitar l’establiment de col·laboracions entre tots els agents implicats en la millora de les condicions de treball.

Organitza: Institut Català de Seguretat i Salut Laboral (ICSSL), Fundación Prevent, Full Audit.

Lloc: Auditori Seu Central Barcelona Activa (Carrer Llacuna, 162-164, 08018 Barcelona).

Data: 26 d’abril de 2024

Programa Jornada reptes i oportunitats de la investigació i la IA en la seguretat i salut laboral

ARTÍCULOS RELACIONADOS

Lo más leído

Descarga el documento ahora